Лієв Шрайбер таємно одружився - ЗМІ
17.07.2023 13:11 684
Лієв Шрайбер таємно одружився - ЗМІ

Раніше кіноактор жив з американською актрисою Наомі Воттс. Вони розійшлися у 2016 році після 11 років стосунків.

Після п'яти років стосунків голлівудський актор Лієв Шрайбер таємно зв'язав себе узами шлюбу зі своєю подругою Тейлор Нісен. Радісну новину про новий статус пари повідомив інсайдер виданню Daily Mail.

55-річний актор і 31-річна колишня королева конкурсу краси, яка зараз перебуває на восьмому з половиною місяці вагітності, офіційно стали чоловіком і дружиною 4 липня. Церемонія відбулася на задньому дворі їх резиденції в Монтаук на березі океану.

Серед гостей були присутні друзі та рідні молодят, а також діти Шрайбера від попередніх стосунків з Наомі Воттс - 16-річний Саша та 15-річний Кай. 

"Вони не хотіли великої метушні, тому що Тейлор готується народжувати. Вони хотіли народити дитину як чоловік і дружина", - поділився інсайдер.

Джерело також повідомило, що Лієва і Тейлор не буде медового місяця, оскільки він зайнятий роботою, а вона "занадто вагітна, щоб їхати кудись на далекі відстані", але додало, що "вони були просто щасливі побути разом з дітьми на простій церемонії без надмірностей".

Раніше повідомлялося, що акторка Наомі Воттс, відома багатьом за роллю у стрічці Кінг Конг, вперше вийшла заміж.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 684
Рейтинг: 0.0/0
Теги: актер
Всего комментариев: 0
avatar
close