Кулеба закликав партнерів в Азії посилити військову підтримку України
Кулеба закликав партнерів в Азії посилити військову підтримку України

Глава МЗС пояснив, що зростаюча військова співпраця між Путіним і Кімом становить серйозну загрозу безпеці як для Європи, так і для Азії.

Глава МЗС Дмитро Кулеба після чергового удару РФ ракетами з КНДР закликав партнерів України в Азії збільшити військову підтримку нашої держави. Про це міністр написав на платформі X у понеділок, 2 вересня.

"Цієї ночі українські діти шкільного віку та їхні батьки мирно спали вдома перед початком навчального року. Росія запустила 35 ракет і 23 дронів, поки люди спали. На щастя, українська ППО врятувала життя, але цивільна інфраструктура була пошкоджена", - зазначив Кулеба.

Він зауважив, що деякими з балістичних ракет, випущених сьогодні вранці, були KN-23 з Північної Кореї.

Водночас додав, що зростаюча військова співпраця між Путіним і Кімом становить серйозну загрозу безпеці як для Європи, так і для Азії.

"Ми закликаємо наших азійських партнерів розглянути можливість збільшення військової допомоги Україні. Чим сильнішою буде Україна і чим менш успішними будуть російський і північнокорейський диктатори, тим стабільнішою і безпечнішою будуть і Європа, і Азія".
Добавил: Loci
Категория: Украина 1312
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close