Комфортні шорти для літнього релаксу. Чоловіча версія
Комфортні шорти для літнього релаксу. Чоловіча версія

У спеку хочеться вдягатися по мінімуму. Влітку шорти з футболкою для чоловіка — найкраще рішення. Шорти чоловічі мають стільки варіацій, що підходять як для пляжу, так і для вечірки. Які моделі цього одягу і в яких ситуаціях краще вдягати, розказуємо далі.

Як вибрати шорти за довжиною і матеріалом?

Літні шорти чоловічі звикли вибирати за фасоном, кольором, типом матеріалу. Однак один із найважливіших факторів — це довжина виробу. Саме на нього потрібно орієнтуватися, щоб зрозуміти, чи доречні шорти на сніданку в кафе або вечірці. Якісні шорти різної довжини можна легко і швидко замовити з доставкою по Україні в інтернет-магазині FORTUNE.

Як вибрати шорти за довжиною і матеріалом?

Під час вибору шортів орієнтуватися потрібно на довжину внутрішнього шва:

  • 10 см — такої довжини зазвичай бувають шорти для плавання чоловічі, в інших випадках вони можуть мати недоречний, надто відвертий, вигляд;
  • 13–18 см — це універсальний варіант, що підходить для чоловіків як високого, так і низького зросту. Їх можна вдягти на прогулянку в місто, пікнік, шопінг тощо;
  • 23–28 см — такі шорти можна вдягти на вечірку, якщо вони мають відповідний фасон. Якщо дрес-код дозволяє, їх можна носити навіть на роботу, головне, вибрати не спортивний стиль, а кежуал-варіант.

Вибираючи шорти під конкретний привід, необхідно орієнтуватися також на матеріал. Трикотажні шорти чоловічі — це хороше рішення для дому, прогулянок на вулиці тощо. Плащові моделі призначені для плавання, оскільки ця тканина швидко висихає. Синтетичні вироби здебільшого використовують для занять спортом.

Як знайти ідеальні шорти по фігурі?

Як знайти ідеальні шорти по фігурі?

Не на кожній чоловічій фігурі шорти матимуть привабливий вигляд, якщо вибирати їх необдумано. Звісно, для звичайної тілобудови можна підбирати будь-які моделі. А от чоловікам із міцною статурою краще уникати надто вузьких шортів, інакше вигляд буде не дуже доречним.

Ті, хто мають атлетичне тіло з м’язистими ногами, можуть вибрати і вузькі шорти, головне, щоб не занадто короткі. Оптимальна довжина — до середини стегна. Для худих чоловіків добре підходять невеликі шорти завдовжки до 18 см. Вибирайте різні моделі літнього одягу на будь-який смак в інтернет-магазині FORTUNE!

Добавил: Loci
Категория: Статьи 779
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close