Ювентус хоче придбати сина президента Ліберії
Ювентус хоче придбати сина президента Ліберії

Тімоті Веа може засмутити свого легендарного батька і переїхати до італійського Турина.

Неприємний конфлікт схоже розгорається у родині екс-футболіста Джоржа Веа. Легендарний у минулому нападник нині є президентом у своїй рідній Ліберії.

Батьківську справу тим часом на відмінно продовжує його син - Тімоті, який виступає на позиції вінгера. Минулого сезону він чудово проявив себе у Ліллі під керівництвом екс-тренера Шахтаря Паулу Фонсеки, після чого на нього звернули увагу провідні європейські гранди.

Як повідомляє L'Équipe, найбільш наполегливим у питанні трансферу є Ювентус, який у пошуках підсилення атакувальної лінії звернув свою увагу на нападника французької команди.

І Тімоті Веа нині дуже близький до переїзду у Турин. За даними журналістів, Лілль отримає від італійського гранда 10 мільйонів євро, а також ще 2 млн буде виплачено у вигляді бонусів. Сам ліберієць вже нібито узгодив зі "старою синьйорою" деталі особистої п'ятирічної угоди.

Єдиним питанням залишається, чи схвалить подібний перехід сина відомий батько Тімоті? Нагадаємо, що володар "Золотого м'яча" 1995 року, раніше також виступав в італійській Серії А. От тільки грав Джорж Веа за Мілан - непримиренного суперника Ювентуса.

Також додамо, що Тімоті Веа відіграв за Лілль 107 матчів, в яких оформив 8+8 за системою гол+пас.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 312
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close