Йорданія вдарила по цілях в Сирії, пов'язаних з наркоторгівлею - ЗМІ
09.05.2023 14:05 526
Йорданія вдарила по цілях в Сирії, пов'язаних з наркоторгівлею - ЗМІ

Йорданські військові літаки здійснили "рідкісний рейд", під час якого уразили наркооб'єкт та вбили відомого контрабандиста.

Йорданія 8 травня завдала авіаударів по півдню Сирії, уразивши фабрику з виробництва наркотиків, пов’язану з Іраном, та вбивши наркоторгівця. Про це повідомило агентство Reuters з посиланням на місцеві джерела та розвідку.

Зазначається, що під ударом опинився занедбаний наркооб'єкт у сирійській провінції Дераа, пов'язаний з ліванським угрупованням Хезболла.

Внаслідок ще одного удару по селу Шааб у провінції Свейда поблизу кордону з Йорданією загинув сирійський наркобарон Марі аль-Рамтан та його родина.

За даними йорданської розвідки, Рамтан - великий торговець наркотиками на півдні Сирії, завербував сотні кочівників-бедуїнів, які приєдналися до лав пов’язаних з Іраном збройних формувань.

Інформацію про те, що йорданські військові літаки вразили дві цілі, пов’язані з наркотиками, під час рідкісного рейду в Сирії, підтвердили кілька джерел. Водночас міністр закордонних справ Йорданії Айман Сафаді відмовився коментувати удари по цих об'єктах.

Нагадаємо, Йорданія є пунктом призначення та основним транзитним маршрутом до багатих країн Перської затоки дешевого амфетаміну, який виробляється та експортується з охопленої війною Сирії.
Добавил: Loci
Категория: Мир 526
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close