Jerry Heil розповіла, як відчула землетрус у Бостоні
08.02.2023 14:02 212
Jerry Heil розповіла, як відчула землетрус у Бостоні

Співачка вважає, що таким чином планета намагається натякнути людям на те, що ми опинилися на межі.

Українська співачка Jerry Heil, яка перебуває у Бостоні, де проходить навчання у музичному коледжі Берклі, відчула поштовхи руйнівного землетрусу. Про це вона повідомила у Telegram.

За її словами стихійне лихо, яке принесло жахливі наслідки в Туреччині та інших країнах, дійшло і до Америки, але, на щастя, лише у два бали.

"У нас тут крихітні землетруси, відколи я приїхала. Типу до 2 балів. Я думала, мені здається взагалі. Але глянула на сайті - легенько трясе землю. А потім учора в інших країнах сталося те, що сталося. Кенія тріснула мало не навпіл, бачили?", - розповіла вона шанувальникам.

Jerry Heil припустила, що таким чином природа "позбавляється людей", тому що вони несуть деструктив у природну екосистему.

"Будуємо, руйнуючи. Коли люди кажуть "на чужому горі щастя не збудуєш", чому вони не думають, скільки горя доставляють планеті своїм щастям?", - написала співачка.

Раніше повідомлялося, що зірка серіалу Постукай в мої двері Чагри Читанак розповів, що в результаті потужного землетрусу в Туреччині під завалами перебуває його мама.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 212
Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close