Як WOODsystem використовують дослідження щоб створювати унікальні меблі
Як WOODsystem використовують дослідження щоб створювати унікальні меблі

Як WOODsystem використовують дослідження щоб створювати унікальні меблі преміум якості 

WOODsystem - це компанія, яка завжди намагається додавати щось нове та незвичне у свої вироби. Але, створення щось нового не завжди є легким завданням. Тому, щоб дійсно дивувати та підкорювати вершини меблевого бізнесу, компанія докладає багато зусиль та створила власну лабораторію.

Лабораторія WOODsystems - це місце, де висококваліфіковані фахівці займаються тестуванням різних матеріалів, досліджують їхні властивості й вигадують нові пристрої та механізми.

Як WOODsystem використовують дослідження щоб створювати унікальні мебл

 Для виготовлення кастомних унікальних меблів ручної роботи важливо знати, як матеріали будуть поводитися в різних умовах, щоб гарантувати, що виріб буде тривалим і зберігатиме свій вигляд і функціональність протягом багатьох років. 

Так, у лабораторії WOODsystems проводять тестування фурнітури в різних середовищах - в соляних розчинах, піску, воді. Це дозволяє виявити, як матеріали реагують на вологість та пил. Також WOODsystems команда вирішила спробувати фрезування латуні колір якої, до речі, може змінюватись через вплив світла. Тестування різних фасадів з додаванням різноманітних деталей, оздобленням шкірою та металом, покриттям сусальним золотом та інші. Звичайно не всі вироби проходять  тестування, і це нормально, але WOODsystems працюють тільки з найкращими.

WOODsystems- це образ новітніх технологій та меблі майбутнього !

Лабораторні тести дають можливість перевірити, як матеріали взаємодіють зі звичайними рідинами, плямами й зношуються з часом, щоб зробити відповідні покращення в конструкції й виборі матеріалів. Таким чином, лабораторія допомагає забезпечити високу якість і надійність меблів, що виготовляються в компанії WOODsystems.

У світі меблевого виробництва конкуренція завжди дуже велика, і WOODsystems знає про це.

Тому для них немає нічого неможливого. Часто до офісу приходять клієнти з задачами що є абсолютно незнайомими та свіжими. WOODsystems кидають виклик перешкодам, розробляють все з нуля, і втілюють бажання клієнта в реальність. Лабораторія є ключовим елементом в цій роботі й дозволяє WOODsystems бути одним з лідерів у своїй галузі.

WOODsystems розробки це завжди продукт що дивує, робить користування зручним та комфортним, витвір який є унікальним у своєму сегменті. Кожен день WOODsystems конкурують з собою, винаходять щось нове, неординарне, доводячи свою роботу та вироби до досконалості.

WOODsystems- це образ новітніх технологій та меблі майбутнього !
 

Добавил: Loci
Категория: Статьи 476
Рейтинг: 2.2/6
Всего комментариев: 0
avatar
close