Як носити білий чорний колір? Основні моменти та поради від стилістів.
Як носити білий чорний колір? Основні моменти та поради від стилістів.

Багато хто думаю, що білий і чорний колір – це дуже нудно, похмуро і не цікаво, але це зовсім не так. Зараз ми навчимося створювати цікаві образи та бути яскравими у цих класичних кольорах. Для створення елегантного, жіночного образа можете використовувати білі штани палаццо з чорним джемпером, додати до них ремінь, щоб зробити талію витонченою, а весь силует витягнутим і струнким. Таке вбрання підійде як на вечірку, так і на ділову зустріч або просто похід у кафе чи ресторан.

Можна використовувати білий піджак, як акцентну річ на чорний тотал цибулю. Чи то чорні легінси та чорний боді, чи штани класичного крою з футболкою поло fashion-ua.com.ua/muzhskie-futbolki-polo оверсайз, заправлену в штани. Для літнього гардеробу ми дуже часто використовували білі джинси, але для осінніх цибулів ми також можемо їх використовувати. Комбінуємо ви їх із чорним гольфом, джемпером або жилетом, також доповнюємо шкіряною чорною косухою та грубими черевиками на низькій масивній підошві.

Також можна сюди додати білу сорочку з чорним жилетом і залишити ті ж грубі черевики та косуху. Так само цього сезону дуже модні великі чоловічі білі сорочки, на тендітних дівчатах. І тут дуже важливо, щоб вона недбало була на вас, без поясів і ременів. Можна зверху накинути жилет чи кардиган і стильний образ готовий. Якщо вона десь стирчатиме або виглядатиме, то це тільки додасть вам стилю.

Також можна сюди додати білу сорочку з чорним жилетом і залишити ті ж

Для офісу також можна одягнутися дуже цікаво. Адже зараз рідко де залишився суворий дрес-код, який не дозволяє експериментів. Вже практично скрізь дуже лояльно ставляться до одягу співробітників, тому не соромимося, не боїмося, а сміливо доповнюємо свій класичний брючний костюм білими кедами або грубими черевиками, заправивши штанини усередину, так само під костюм можна одягнути білу футболку і ваш образ виглядатиме м'якше і спокійно.

Ще як варіант, ви можете одягнутися в тотал білу цибулю або навпаки тотал чорний, а аксесуари взяти протилежного кольору. Так ви розставите необхідні акценти і ваш образ заграє новими фарбами.

У зимовий час сміливо вибирайте собі пуховик, пальто або куртку. Вона дуже гармонійно буде виглядати з чорним і білим взуттям, але в той же час дуже яскраво і якщо чесно, то мало хто наважується на світлий верхній одяг, так що ви виділятиметеся з пантелику це точно, жодних сумнівів!

Добавил: Loci
Категория: Статьи 1511
Рейтинг: 4.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
close