Ігнат пояснив свої слова про терміни поставки F-16
Ігнат пояснив свої слова про терміни поставки F-16

Речник Повітряних сил зазначив, що попри можливі терміни отримання літаків, Україна не має іншого вибору тільки як іти до своєї мети.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону новин пояснив свою заяву щодо термінів постачання винищувачів F-16 і наголосив, що Україна потребує сучасних літаків тепер.

"Від мене такої фрази "Україна не отримає винищувачі" навряд би почули. Я такі фрази не вживаю і не хочу "зраду" сіяти", - сказав він.

Однак Ігнат наголосив, що Україна потребує сучасних літаків вже тепер. Але, попри терміни постачань цих винищувачів, українці продовжать йти до своєї мети.

"В мене запитали, мовляв, в Америці заявили, що "до кінця літа ми не отримаємо". На що я відповів: "Коли б ми не отримали, у нас іншого виходу немає". Ми потребуємо цього озброєння. Чи це буде до кінця цього року, чи початок наступного, чи пізніше, але іншого виходу в нас немає як іти до своєї мети", - пояснив свою думку речник.

Зазначимо, що партнери та союзники України заявили про створення авіаційної коаліції. В її межах вони пообіцяли провести навчання українських пілотів на винищувачах F-16.
Добавил: Loci
Категория: Украина 480
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close