Генштаб повідомив, де намагається наступати ворог
Генштаб повідомив, де намагається наступати ворог

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по двох районах зосередження особового складу.

В Україні на фронті протягом доби відбулося 69 бойових зіткнень. Ворог активно намагається наступати на Новопавлівському та Авдіївському напрямках. Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ на його сторінці в Facebook.

Куп’янський напрямок

Ворог, за підтримки авіації, здійснив три безуспішних штурми позицій Сил оборони в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка та Берестове Харківської області.

Лиманський напрямок

Захисники відбили сім атак противника біля населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне на Донеччині, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

Бахмутський напрямок

Наші воїни відбили п'ять атак ворога в районах населених пунктів Іванівське, Андріївка та Кліщіївка Донецької області.

Авдіївський напрямок 

Українськими захисниками відбито 10 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

Новопавлівському напрямку

Наші військові продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 28 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Оріхівський напрямок

Окупанти 10 разів, за підтримки авіації, атакували позиції наших захисників біля населених пунктів Старомайорське, південніше Новодарівки Донецької області та біля Роботиного на Запоріжжі.

Херсонський напрямок

Ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, здійснено два штурми позицій українських військ.

Втрати ворога

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по двох районах зосередження особового складу, одному засобу протиповітряної оборони та чотирьох важливих об’єктах окупантів.

Добавил: Loci
Категория: Украина 425
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close