Футболістам МЮ уріжуть зарплати через непотрапляння до Ліги чемпіонів
Футболістам МЮ уріжуть зарплати через непотрапляння до Ліги чемпіонів
Гравці Манчестер Юнайтед втратять чверть свого окладу через жахливу гру цього сезону.

Жахливо проведений сезон дорого коштуватиме футболістам Манчестер Юнайтед. Нагадаємо, що клуб посів в англійській Прем'єр-лізі лише шосте місце і таким чином не виступить у наступній Лізі чемпіонів. Через це манкуніанці втратять чималу суму грошей і не зможуть платити своїм гравцям нечуваних зарплат.

Як повідомляє Daily Mail, наступного сезону футболісти недоотримають 25% зі своїх окладів. Так, наприклад, зірковий Кріштіану Роналду замість 385 тисяч фунтів на тиждень зароблятиме приблизно 288 тисяч - найнижча зарплата, яку 37-річний футболіст отримував останніми роками. І це при тому, що Кріштіану вже погодився на істотне зниження, коли повертався до Англії - в Ювентус він заробляв 500 тисяч на тиждень.

Другу зарплатню у клубі має воротар Давід Де Хеа. Однак у наступному сезоні вона скоротиться з 375 тисяч на тиждень до приблизно 281 тисяч. При цьому видання повідомляє, що суми приблизні і можуть змінюватись, залежно від домовленостей із клубом.

Зазначимо, що схожа ситуація вже була в клубі наприкінці сезону-2018-19, коли "червоні дияволи" також фінішували шостими у Прем'єр-лізі та вийшли лише до Ліги Європи. Проте наступного сезону МЮ посів третє місце і, таким чином, повернувся до Ліги чемпіонів, що дозволило знову підвищити зарплати.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 157
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close