Екс-поліцейського з Луганщини будуть судити за вбивство колеги
Екс-поліцейського з Луганщини будуть судити за вбивство колеги

Поліцейський патрульної поліції під час несення служби вбив колегу з корисливих мотивів та намагався втекти за кордон.

Колишнього поліцейського з Луганщини будуть судити за вбивство колеги під час несіння служби, повідомляє пресслужба Луганської обласної прокуратури у п'ятницю, 5 квітня.

Розслідуванням встановлено, що в середині листопада 2021 року поліцейський патрульної поліції в Луганській області здійснив напад на іншого правоохоронця під час несення служби останнього. Він заволодів табельною зброєю потерпілого та вистрілив йому в голову, від чого той загинув на місці. Тіло було знайдено в орендованій Управлінням патрульної поліції адмінбудівлі на території Рубіжного.

Фігурант був затриманий під час спроби перетину кордону України та відправлений до Старобільського СІЗО. Однак після вторгнення Росії та окупації українських міст його випустили, після чого він переховується на окупованій території. Тому судити підозрюваного за статтями про умисне вбивство з корисливих мотивів, а також про незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами і їх викрадення та привласнення (п.6 ч.2 ст.115, ч.1 ст.263, ч.3 ст.262 КК України) будуть за спеціальною заочною процедурою (in absentia). Наразі його оголошено у розшук.
Добавил: Loci
Категория: Украина 985
Рейтинг: 4.1/7
Всего комментариев: 0
avatar
close