Єфросиніна відреагувала на сьогоднішній ракетний удар по Україні
22.03.2024 15:23 1544
Єфросиніна відреагувала на сьогоднішній ракетний удар по Україні

У п'ятницю, 22 березня 2024 року, Росія завдала комбінованого ракетного удару. В результаті роботи сили ППО знищили 92 повітряні цілі.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відреагувала на черговий масований ракетний удар по території України, який Росія здійснила вранці 22 березня. Про це вона написала у своєму Instagram.

Зокрема, знаменитість зазначила, що російська армія нанесла удари по об'єктах критичної інфраструктури в Україні, застосувавши 151 одиницю зброї. В результаті в ряді областей є загиблі і поранені, а також проблеми з водо- і електропостачанням.

Тому Маша Єфросиніна закликала світ надати Україні зброю.

"Вночі Росія здійснила атаку на українські енергетичні об’єкти, завдавши шкоди системам виробництва, передачі та розподілу електроенергії в різних регіонах, включаючи найбільшу в Україні гідроелектростанцію - Дніпровську ГЕС у Запоріжжі. Багато міст були частково або повністю відключені від електроенергії. Схоже, росіянам не вистачило торішньої жахливої катастрофи на Каховській ГЕС. Україні потрібна зброя та ППО від російського тероризму та геноциду", - написала вона.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1544
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close