Дочка експрезидента ПАР стане 16 дружиною короля Есватіні
05.09.2024 12:46 1604
Дочка експрезидента ПАР стане 16 дружиною короля Есватіні

Номчебо Зума народилася та виросла у полігамній родині. Її батько має чотири дружини та понад двадцять дітей. Джейкоб Зума був президентом ПАР з 2009 до 2018 року.

Дочка екс-президента ПАР Джейкоба Зуми виходить заміж за короля Есватіні Мсваті III. Про це повідомляє ВВС.

21-річна Номчебо Зума, дочка колишнього президента ПАР, стала нареченою 56-річного короля Есватіні Мсваті III після традиційної церемонії танцю тростини.

Монарх, відомий своїми численними шлюбами, обрав Номчебо як "королівську наречену". Різниця у віці між майбутнім подружжям становить 35 років, але, за словами представників країни, їхній шлюб ґрунтується на коханні, а не на політичних інтересах.

"У кохання немає очей, щоб бачити чи рахувати вік. Кохання виникає між двома людьми. Вона може виникнути між людиною, якій 100 років, і людиною, вік якої перевищує середню, дозволену конституцією", - сказав в інтерв'ю програмі Newsday на ВВС Нксумало.

56-річний король не вперше одружується з дівчиною, яка набагато молодша. На даный момент монарх перебуває в полігамному шлюбі з 11 дружинами і загалом був одружений 15 разів. Його 13-ою обраницею стала 17-річна Фінділе Нкамбулі.

У 2001-му Мсваті ввів у країні правило, згідно з яким дівчата, які не досягли повноліття, не можуть вступати в сексуальні стосунки. Однак через кілька днів Есватіні сам його і порушив.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1604
Рейтинг: 5.0/8
Всего комментариев: 0
avatar
close