До лікарень Горлівки доправили близько 500 поранених окупантів - Генштаб
До лікарень Горлівки доправили близько 500 поранених окупантів - Генштаб
Також підтверджено вогненне ураження району зосередження росіян у населеному пункті Михайлівка Скадовського району.
До лікарняних установ Горлівки за напрямком Майорська з 10 по 16 листопада було доставлено близько 500 поранених військовослужбовців Росії, значна частина яких – нещодавно мобілізовані. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 19 листопада.

Також підтверджено вогненне ураження району зосередження росіян у населеному пункті Михайлівка Скадовського району. Втрати особового складу становили до 40 осіб загиблими та 70 пораненими. Їх відвезли до лікарень на тимчасово окупованій території АР Крим.

Як зазначили в Генштабі, авіація Сил оборони протягом доби завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки РФ.

Бійці українських ракетних військ та артилерії за минулу добу вразили пункт управління, понад 12 районів зосередження живої сили та ОВТ та засіб протиповітряної оборони окупантів.

Нагадаємо, за добу українські військові відбили атаки російських окупантів у районах Білогорівки, Зеленопілля, Кліщіївки, Первомайського, Водяного та Новомихайлівки Донецької області
Добавил: Loci
Категория: Россия 176
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close