Чому садок та школа GlobalKids – найкращий вибір для жителів Львова?
Чому садок та школа GlobalKids – найкращий вибір для жителів Львова?

Сьогодні у Львові є понад 10 діючих приватних шкіл. Кожна з них працює за своєю програмою та має свої переваги. Попри велику різноманітність навчальних закладів, багато хто зупиняється на GlobalKids – унікальному закладі. Його оцінюють на “10” за десятибальною шкалою, адже на одній території діє садок та школа GlobalKids, а ще кожен 5 урок проводять англійською мовою. Але це далеко не всі переваги.

У чому унікальність GlobalKids?

Якщо ви шукаєте гарний садок чи школу, однозначно зверніть увагу на цей освітній заклад:

  • Тут будуть раді як першокласникам, так і п'ятикласникам, дорослішим дітям і тим, хто вперше збирається піти в дитячий садок.
  • Для навчання використовуються унікальні технології та методики, які дозволяють зацікавити та прищепити любов до навчання всім учням. В результаті об'єднання державної програми та авторських курсів, діти зможуть пізнати світ, інформаційні технології та дізнатися багато чого нового.
  • Вчителі намагаються підштовхнути дітей розмірковувати та самостійно справлятися з тими чи іншими питаннями. На багатьох уроках учні працюють у командах та з цікавістю освоюють нові знання.

Що можна сказати про викладацький склад

Ще одна перевага в тому, що GlobalKids має свій освітній центр, де вчителі також набираються знань і проходять тести, співбесіду. Якщо вчитель сподобався адміністрації закладу, то їм запропонують пройти навчання та закрити всі модулі. Коли фахівець з успіхом проходить усі модулі, лише тоді його допускають до дітей. Іноді до викладацького складу входять досить молоді педагоги, але креативні і які прагнуть розвиватися. Якщо шукає роботу студент, який тільки-но закінчив ВНЗ, адміністрація спочатку пропонує посаду асистента, а потім розглядає кандидата на роль класного керівника або викладача певного предмета не менш ніж через півроку.

Вчителі проходять сертифікацію двічі на рік. Вони:

  • здають англійську мову;
  • перевіряються на менеджмент;
  • вивчають нові методики, які потім можна ефективно застосовувати практично.
Чому садок та школа GlobalKids – найкращий вибір для жителів Львова?

Формування груп учнів та інші нюанси

Адміністрація GlobalKids дотримується думки, що в одній групі має бути до 15 дітей та двоє педагогів. Коли учні потрапляють до однієї з груп освітньої установи, їхні батьки не купуватимуть канцелярію, підручники та зошити. Усе це надає школа. У початковій школі складати тести не потрібно. Діти, яких переводять у 5 клас, повинні добре знати математику, укр. мова та англійська.

Добавил: Vladimir
Категория: Статьи 288
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close