Бред Пітт познайомив свою нову дівчину з дітьми від Анджеліни Джолі
23.02.2023 13:46 302
Бред Пітт познайомив свою нову дівчину з дітьми від Анджеліни Джолі

Бред Пітт та Інес де Рамон почали зустрічатися у листопаді і з того часу проводять багато часу разом.

Стосунки голлівудського актора Бреда Пітта та його нової дівчини, 29-річної Інес де Рамон стали серйознішими. Про це Daily Mail розповів інсайдер.

Зокрема, днями він познайомив обраницю зі своїми біологічними та прийомними дітьми від колишньої дружини, актриси Анджеліни Джолі.

Водночас джерело додало, що знаменитості все одно, що про новий роман думає Джолі, кажучи: "Йому особливо начхати, що думає Анджеліна. Насправді він хоче, щоб вона знала, що він щасливий з іншою". Володар Оскара також не переймається колишнім своєї нової обраниці, Полом Веслі, який почав зустрічатися з 22-річною моделлю Наталі Цукерберг.

Інсайдер також розповів, що фітнес-тренер Інес де Рамон і Бред Пітт серйозно налаштовані один до одного. Наприклад, нова кохана підтримує актора, який мав важке розлучення з Анджеліною Джолі. Тим часом зірка Голлівуду підтримав дівчину, яка також розлучається з чоловіком.

"Вони фактично зблизилися через розлучення і налаштовані досить серйозно", - підсумувало джерело.

Раніше повідомлялося, що Бред Пітт виставив на продаж свій розкішний маєток, в якому до 2016 року жив з екс-дружиною - актрисою Анджеліною Джолі.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 302
Рейтинг: 3.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
close