Алек Болдвін вимагає відхилити позов сім'ї Галини Гатчинс
17.04.2023 14:49 1038
Алек Болдвін вимагає відхилити позов сім'ї Галини Гатчинс

У жовтні 2021 року під час зйомок фільму Болдвін тримав у руках пістолет Colt 45 калібру, який вистрілив бойовим патроном, вбивши українку. 

Алек Болдвін закликав відхилити позов, поданий батьками та сестрою кінооператора фільму Іржа Галини Гатчинс. Про це повідомляє NME.
 
У судових документах, поданих на цьому тижні, актор заявив, що Ольга Соловей, Анатолій Андросович та Світлана Земко подали позов, щоб "отримати компенсацію", незважаючи на те, що вони були дистанційовані від родички фізично, фінансово та емоційно протягом багатьох років.
 
"Втрата доньки та сестри, безсумнівно, болюча за будь-яких обставин. Проте позивачі, які були віддалені від Галини фізично, фінансово та емоційно протягом багатьох років до її смерті, не мають можливості подати позов проти відповідачів. Цей позов особливо помилковий", - йдеться у судовому документі.
 
Відомо, що позов сім'ї загиблої українки був поданий у лютому і містить звинувачення в недбалості, навмисному заподіянні емоційного страждання та втраті спокою.
 
Раніше повідомлялося, що три члени знімальної групи фільму Іржа подали до суду на Алека Болдвіна та продюсерів кінострічки, стверджуючи, що вони страждають від тривоги та симптомів посттравматичного стресового розладу внаслідок смерті їхньої колеги Галини Гатчинс.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1038
Рейтинг: 4.2/4
Всего комментариев: 0
avatar
close