92-річний медіамагнат одружується вп'яте
21.03.2023 14:22 789
92-річний медіамагнат одружується вп'яте

Про заручини оголошено через рік після розлучення з його четвертою дружиною - супермоделлю Джеррі Холл.

92-річний медіамагнат Руперт Мердок оголосив про заручини з новою коханою. Обранкою мільярдера стала 66-річна Енн Леслі Сміт. Про це пише Daily Mail.

Мердок освідчився Енн на День Святого Патрика 17 березня в Нью-Йорку і подарував обручку з величезним діамантом огранювання Ашер.

Він зізнався, що боявся закохатися, але повідомив, що цей шлюб буде останнім.

Пара зустрілася у вересні минулого року на заході, який тривав на винограднику Мердока в Каліфорнії.

Сміт раніше була поліцейським капеланом. Її попередній чоловік, зірка кантрі-музики Честер Сміт помер.

Стосунки з мільярдером, чиї статки оцінюються в 17 мільярдів доларів, вона назвала божим даром.

"Я вдова вже 14 років. Як і Руперт, мій чоловік був бізнесменом. Працював у місцевих газетах, розвивав радіо- і телестанції і допомагав просувати Univision. Тому я говорю мовою Руперта. Ми поділяємо одні й ті самі переконання", - сказала жінка.

Весілля заплановане на літо 2023 року.

До речі, Мердок - засновник та голова ради та CEO холдингових компаній News Corp та 21st Century Fox. Вперше він одружився у 1956 році зі стюардесою з Мельбурна Патрицією Букер. У пари народилася дочка. Їй зараз 64 роки.

Другою дружиною Мердока була шотландська журналістка Анна Торв. У пари народилося троє дітей. Розлучення відбулося у 1999 році, і жінка отримала 1,7 мільярда доларів.

Через 17 днів після розлучення Мердок одружився втретє. На той момент йому було 68 років, а обраницею стала 30-річна Венді Денг. У пари народилися дві дочки, але шлюб тривав лише півроку.

Четвертою дружиною мільярдера була супермодель Джеррі Холл - екс-обранка соліста Rolling Stones Міка Джаггера. Весілля відбулося у 2016 році, але торік вони розлучилися.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 789
Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close